Unitherm
Vista 3D Vista 2D Vista Interior Vista Exterior Vista Lateral
   Soldevila utilitza el sistema de
   mur cortina UNITHERM de

Mur Cortina | Unitherm

És un sistema complet per realitzar façanes verticals, inclinades i piramidals, amb estructura portant en fusta laminada, perfils d'alumini i tall tèrmic en poliamida. En els mòduls encaixen cristalls fixes amb espessor de 24 fins a 40 mm, panells i finestres amb tot tipus d’obertura tant a l'interior i l'exterior.

Avantatges amb respecte a tots els sistemes tradicionals en metall:

Aïllament tèrmic
L'estructura interior en fusta elimina, a l'estiu, el sobreescalfament per radiació tèrmica, augmentant el confort de la llar estalviant en climatització

Aïllament acústic
L'estructura en fusta permet reduir la propagació del soroll amb respecte als sistemes de metall extruït, per obtenir el mateix coeficient d'aïllament hauria d'omplir amb espuma les superfícies buides dels perfils metàl.lics.

Dilatació inferior
La dilatació longitudinal d'una estructura en fusta és molt limitada; al contrari, en els sistemes de metall, per limitar la mateixa es necessita injectar unes juntes de dilatació que ocasionen molestos sorolls d'assentament, sobre tot a l'estiu degut a l'elevada excursió tèrmica entre dia i nit.

Elevat nivell estètic
L'estructura interior en fusta s'integra amb harmonia a la llar atorgant-li més calidesa i elegància.

Senzillesa i rapidesa en el muntatge
El sistema Unitherm redueix notablement el temps de muntatge en comparació als demés sistemes, permetent executar tots els treballs en el taller.

Integració amb obertures exteriors i parets divisòries
Uniform ha realitzat una amplia gama de sistemes d'obertura en fusta alumini i fusta bronze injectables en la estructura de la façana. Per la subdivisió de l'espai interior, Uniform proporciona un sistema de parets divisòries internes en fusta que permeten realitzar per les vostres oficines una llar elegant que s'integra perfectament amb la façana exterior

Acabats de fusta

Acabats d'alumini

Caract. tècniques

Certificacions

Tancar